За нас

Здравейте,

През далечната 2009 година Константин и Северина се срещат със системата Хюман дизайн. След прочит на техните карти от австрийка, гостуваща в България и двама са УАУ – с усещане, че жената е отворила Книгата на Живота и говори за тях, сякаш ги познава цял живот, а реално се виждат за първи път.

След тази първа и разтърсваща среща, двамата се влюбват в системата за човека, и в следващите години Константин се посвещава на курсове, книги, чатове с хора от цял свят, като през 2012 година се сертифицира към Международното училище по Хюман дизайн.

Същата година двамата водят семестър в Софийски университет – за първи път Хюман дизайн влиза в българско висше учебно заведение и е облечен като предмет „Човешки ресурси”.

През 2013 година Константин и Северина създават първата, най-голяма и сплотена общност по Хюман дизайн в света, която расте през годините и набира все повече привърженици на системата. Основна ценност в тази общност от стотици хора е искреното общуване, подкрепа и насърчение по пътя на новите знания. Защото Хюман дизайн не е поредното учение, а култура и начин на живот. Един път ако ви влезе под кожата, това е страст за цял живот!

За всичките тези години опит с Хюман дизайн, Константин и Северина имат зад себе си:

10+ години работа с Хюман дизайн
200+ проведени курсове, обучения, работилнички и лагери извън града
1000+ курсисти
1000+ лични консултации
+ стотици променени животи и позитивни резултати

За нас всеки човек е специален и част от голямото семейство.
Държим на това всеки да продължи своето развитие и занапред във времето, затова осигуряваме подкрепа и насърчение по пътя!
Ако ти липсват качествени хора, ако няма с кого да си говориш за по-смислени и необичайни неща, ако копнееш за истински приятели, това е мястото!

Константин – един от най-добрите преподаватели по Хюман дизайн в света. Води лекции проникновено и превежда сложната материя на лесен и достъпен език. Невероятен талант и брилянтен ум, Константин разказва увлекателно, с много примери и истории от живота, така че Хюман дизайн да може да се приложи във всеки живот и във всяка ситуация.
Прожектор 6/2

Северина – организатор на събития, сърцето на общността и връзка на новите участници към света на Хюман дизайн. Автор на първата книга с истории за Хюман дизайн в света. Приветлива и динамична, с радост ще ви посрещне и въведе в общността и в знанията.
Манифестиращ генератор 1/3