Трилогия: Връзки – Семейство – Деца

Едни от най-харесваните курсове са отново тук! Една уникална трилогия, която ни потопява в света на Хюман Дизайн и темите за свързаността. 

Интимността

Всеки си задава фундаменталните въпроси:

  • Какво е връзката за мен?
  • Каква е динамиката вътре?
  • Каква е моята роля и каква – тази на партньора?
  • Къде са границите?
  • Как се изразява любовта при всеки?

Темата за Интимните връзки е една от най-дълбоките, бурни и забулени в тайнство. Ще погледнем първо от птичи поглед към механиката на връзката и ИН-ЯН синергията между двама души, а след това ще се спуснем в конкретика, и ще минаваме през Бодиграфа с разглеждане на Емоционалния център, 4-те квадранта, 6-те линии, Потока на сексуалната енергия, Порталите на любовта.

Едно увлекателно пътешествие с много открития и прозрения. Защото когато човек опознае и осветли дадена област, след това влиза с много по-голяма яснота какво иска, и от какво има нужда в дадена връзка. Също така разбира как да е в балансирани отношения с партньора, така че вместо криминален обмен, да има взаимно допълване и развитие.

И така естествено преминаваме в темата за Семейството, защото където са двама, лесно стават трима.

Лично за мен, темата за Пентата (която се разглежда в този курс и означава група между 3 и 5 души) беше едно от най-шокиращите и в същото време просветляващи знания от Хюман Дизайн.

Който вече има поне едно дете, е наясно, че след неговата поява всичко се преобръща на 180 градуса и често изникват проблеми, които преди това не са съществували.

Това се случва заради новата динамика от трима (или повече) участници и новите закони, които вече действат.

И завършваме с Децата. Неповторим курс за хора, които имат 2+ деца от различен тип или работят с деца. 

Когато се роди, детето е бял лист хартия, върху който започва да „пише” обуславянето от средата. Детето е чисто и отворено, но има своя енергетика и влияние върху родителите. Ако се вземат предвид неговите Хюман Дизайн характеристики, можем да го усилим в това да бъде себе си, да расте като себе си и да прояви това, за което е дошло в света.

Да се наблюдава дизайнът на децата е много интересно, защото е все още в чиста (неизкривена) форма и много лесно се виждат неговите заложби и склонности.

В това пътешествие ще започнем от дизайна на бременността, през първите години на детето и ще завършим с тийн-годините. Невероятно е колко различни са децата и тук нагледно ще видим по какво се различават и как ние да реагираме на това!

Уникално предложение!

Който е готов за това пътешествие, вече може да се възползва.
Всички уроци са предварително записани и може да си ги слушате самостоятелно, колкото пъти искате в рамките на 12 месеца.

Всеки урок е с описание, така че лесно може да връщате и преслушвате само конкретни части. Лесно за слушалки докато шофирате или се разхождате в парка. Или със записки пред екрана с визуален материал.

Всяка от темите може да си я вземете самостоятелно или трите заедно в комплект.


Обем на курса:

Интимността5 основни лекции и 5 урока с разглеждане на карти
Семейството 4 основни лекции и 3 урока с разглеждане на карти
Децата 8 основни лекции и 5 урока с разглеждане на карти

Всеки един от тези курсове е на специална ПРОМО цена:

Интимността190 лв. вместо за 250лв.
Семейството190 лв. вместо за 250лв.
Децата 190 лв. вместо за 250лв.


ТРИТЕ КУРСА заедно за 450лв. вместо за 750 лв.

„Всеки от участниците да си има, по възможност, собствено място; да не се вземат важни решения в Пента и ако не сте Пента-човек, общуването да е предимно едно на едно“.

Tова са само част от проникновенията, които този курс дава.
Не бързайте с развода или с осъждане на партньора, че не се справя в семейството – ако видите нещата от друга перспектива, надличностна, когато научите за груповата динамика, бързо ще разберете, че някои хора плуват в свои води в Пентата, а за други това е истинско предизвикателство.