Статии

Home » Статии » Системата Хюман Дизайн

Системата Хюман Дизайн

Системата Хюман дизайн е новаторска и революционна. Тя преобръща представите, че човек може да бъде каквото сам реши и да стане какъвто си поиска. Разбулва мита, че всички хора са еднакви и че щом някой може нещо, значи всички го могат.

Хюман дизайн слага край на това хората да се сравняват помежду си и да се стремят да бъдат като някой друг.

Основният фокус в системата е Индивидуалността.
Така, както няма два еднакви пръстови отпечатъка, така няма и двама еднакви по качества хора.

Хюман дизайн разкрива в какво именно се състои Уникалността на всеки от вас, с какъв комплект заложби сте дошли на този свят и как най-пълноценно да ги използвате. 

През повечето време от деня, вниманието на човек не отива по предназначение. Животът на повечето хора е баланс между това да компенсират/ наваксат нещо и между това да се оправдават за своите постъпки.

Хюман дизайн показва в коя област действате като себе си и къде се отклонявате от своята собствена реализация и удовлетворение. Затова и оправданията естествено отпадат в даден момент – вие НЕ можете повече да действате като някой друг, а да се оправдавате, затова, че сте себе си, става безсмислено. 

Посредством основния инструмент в Хюман дизайн – лично изготвената карта на всеки човек, става разкодирането на вашите дилеми, колебания и неясноти в живота. Графиките в картата са математически прецизни и успяват да отговорят на редица ваши въпроси, свързани с личното развитие, партньорските взаимоотношения, семейната динамика и професионалната ви реализация.

Това е уникален процес на себеопознаване – имате карта, имате точни насоки, от вас остава само да направите първата крачка и да се потопите в преживяването.

Всяка една област от живота намира израз в картата и чрез нейното разчитане разбирате къде сте автентични, как влияете на другите около вас, къде имате да учите, кои са „слабите“ ви места – кавичките са за това, че в крайна сметка именно „слабите “ места в картата, с опита и правилните действия се превръщат в силни. 

Доскорошни казуси, които сте смятали за проблем, престават да ви обременяват и виждате пътя към тяхното лесно разрешаване.

Стресът, липсата на любов, преумората и чувството на несигурност са само част от темите, които от ваш недостатък, могат да се превърнат в предимство – стига да знаете как да се възползвате от тях. 

А също и любовта, както към себе си, така и към хората, и живота.

Готови ли сте за това приключение?