Статии

Home » Статии » Рейвовете – новите същества

Рейвовете – новите същества

Няма вечно да продължавам да провеждам курсове за всичко това.

Няма вечно да продължавам да провеждам курсове за всичко това. Няма. Исках да изложа всичко, така че да е налично. Правил съм много, много неделни лекции и събития в Ибиса, където съм разглеждал Глобалните цикли и целия преход, както и всички различни области, които можем да изследваме там. Сега се намираме в хода на 2006 г, остават ни 21 години.

Честно, не знам дали ще се върна към нещо от това или не, не знам дали нещо от това е възможно. Това, което знам, е, че има част от мен, която се радва, че може би има начин, по който програмата ни дава възможност за един вид алтруизъм между видовете, който е необикновен. Това ще е гигантски обрат за хората, които са най-големите убийци на други видове, които някога са живели на земята, ако тези убийци по някакъв начин формират основата, благодарение на която се появяват потенциално далеч по-добри видове.

Другата страна на това е, когато те действително се появят; знанието може да се окаже знание, което се търси от тези, които искат да ги спрат и да не им позволят да се появят. Няма да струва абсолютно нищо на някоя държава да въведе закон против раждането на Рейвове. Или Рейвовете, които се раждат, да бъдат унищожавани. Сигурен съм, че те ще могат да разработят пренатални тестове, за да могат да разберат дали детето ще се роди с ляв или десен ум – ние ще знаем това, ако имаме дата на зачеване. Но така или иначе – анти-рейв закони и всякакви неща, които бих могъл да си представя.

Така че, това е най-завладяващата част от историята, но тя трябва да се изживее.

Намирам за очарователно да виждам модели и да екстраполирам и да проектирам върху тях, наслаждавам им се. Но отново, нека изчакаме и ще видим. Нещо старо от мен:
Глупците са лъжци, но и пророци, тъй като те никога не знаят дали онова, което казват, е истина, те трябва да изчакат и да видят. Винаги съм имал отношение към знанията, дадени ми от Гласа. Никога не съм го приемал за чиста монета. Винаги чаках да видя. Чакам да видя от 20 години и все още не съм разочарован.

Има нещо, което трябва да разберем по отношение на онова, което предстои.

Не знаем как ще бъде написана историята, наистина не знаем. Ще бъде вълнуващо. За тези от нас, които могат да го видят, за тези от нас след 100 години, които ще получат достъп до това знание и прозрението, което то ще предостави, има толкова много неща, преплетени във всичко това. Честно казано, не знам. Ясно ми е, че по този начин върви еволюцията. Разбирам принципа ѝ, разбирам до какво води дългосрочният процес и намирам всичко това за много красиво.

И все пак, тук, сега, като пратеник на Науката за диференциацията, ми е трудно да обърна много внимание на нуждите на Рейва. Човечеството е толкова прецакано! Толкова е невероятно! Пред нас е това знание, което е толкова дълбоко красиво за човечеството. Всичко, от което човек наистина има нужда, за да прегърне човешкото в себе си и красотата на това, което е, това е единствената ми истинска грижа! За всичко останало се надявам да живея достатъчно дълго, но честно казано, не знам.

Когато сглобявах тези илюстрации, осъзнах, че на Рейвовете никак няма да им е лесно да се справят по нормалния начин, ще трябва да е изкуствено. Те ще трябва да бъдат обединени по начин, който да може да бъде функционален за тях; в противен случай, те ще умрат.

И ще има същества, които ще знаят това.

И предполагам, че винаги ще съществуват онези човешки същества, които са готови да дадат живота си за зайци, риби, жаби или каквото и да е, което е в опасност, ще ги има онези човешки същества, които ще ги е грижа. Ще видим. Но така или иначе, това е доста дълга история.

Добре, това е от мен за днес. Не мисля, че който и да е клас, в който съм преподавал по Космология тази година, ми е дал толкова почивка, колкото този. Всъщност, преди да започна днес, прекарах няколко часа, просто гледайки тези илюстрации и преминавайки през собствения си процес спрямо това, което виждах. Това говори много за начина, по който ще изглежда нашето бъдеще.

– превод от лекция на Ра Уру Ху

Ако Хюман дизайн вече ви е докоснал, записванията за новия курс вече започнаха – ето ТУК.


Снимка на автора

За автора

Северина – организатор на събития, сърцето на общността и връзка на новите участници към света на Хюман дизайн. Автор на първата книга с истории за Хюман дизайн в света. Приветлива и динамична, с радост ще ви посрещне и въведе в общността и в знанията.