Статии

Home » Статии » Отношенията с Манифестиращ Генератор

Отношенията с Манифестиращ Генератор

Има голям шанс или да сте такъв, или да имате връзка с Манифестиращ генератор някъде в живота си – те са приблизително 33% от световното население. Подобно на Генераторите, те имат устойчива енергия и представляват значителна част от световната работна сила.


Въпреки че споделят много характеристики с Генераторите и някои практикуващи наричат ​​двата един тип, тук ще разгледаме конкретно само чистия Манифестиращ генератор (дефиниран Сакрал и мотор, вързан с Гърлото).

Манифестиращите генератори имат два основни фокуса в живота: работа и семейство/ възпроизвеждане, така че обикновено са потопени във взаимоотношенията през целия си живот.

За разлика от Генератора

• Манифестиращите генератори имат двигателен център свързан към гърлото, така че могат по-лесно да проявяват идеи в действие, въпреки че подобно на Генератора те трябва да проверят със своя сакрален отговор, преди да предприемат действия.

• Манифестиращите генератори са тук, за да намерят най-бързия път през нещата и могат да пропускат стъпки, докато „вършат нещата“. Може да се наложи да се върнат и да поправят това, което са пропуснали, ако е било важно.

• Манифестиращите генератори са най-натовареният тип и обичат да имат множество топки във въздуха и много задачи за „овършаване“.

• Изглежда нищо не се движи достатъчно бързо за много от тях.

• Автентичната енергия на Манифестиращите Генератори може да бъде МНОГО интензивна; те често са динамични с продуктивен прилив на енергия, който продължава дълго във времето.

Те са родени да откликват на света около себе си, което правят по естествен начин. Но често това се случва (въпросният отклик) толкова бързо, че те не го регистрират в съзнанието си;.

Хюман дизайн показва на Манифестиращите генератори, че имат невероятна вътрешна система за насочване – техния сакрален енергиен център. Тази система за ориентиране им помага при всички решения, особено в отношенията им.

Манифестиращ Генератор в отношенията

Манифестиращите генератори, които използват правилно присъщата си енергия и следват вътрешното ръководство на своя Сакрален отговор, са динамична и мощна сила, която е от полза за света… и са великолепни за гледане в действие!

Когато техният Сакрален отговор ги насочи към „правилната“ работа за тях, те имат почти неизчерпаема енергия да свършат тази работа и да я свършат БЪРЗО!

Поради тяхната устойчива работна сила и жизнена енергия, те са склонни да бъдат постоянни партньори във взаимоотношенията, въпреки че специфичните им личностни характеристики ще бъдат повлияни от много други енергии в техния бодиграф. Има обаче моменти, когато може да се почувствате изоставени от света на Манифестиращите генератори.

Това е така, защото

• Те са в своята творческа дейност и не обичат да бъдат прекъсвани

• Tе нямат толкова силна нужда от други хора в своя процес, както е при Прожекторите, да речем;

• Обичат да вършат нещата… бързо

• Те имат устойчива енергия… продължават и продължават • Те може да забравят да информират хората около тях за действията си, преди да ги предприемат.

Те са зайчета-енергизатори, които могат да поддържат работа, да създадат семейство, да имат пет хобита, които да практикуват редовно, може би да работят като доброволци, да останат физически активни и да преследват различни интереси. Не всички Манифестиращите генератори правят всички тези неща… но биха могли!

Някои известни Манифестиращи генератори са: Фредерик Шопен, Мария Кюри, Хилари Клинтън, Клинт Истууд, Зигмунд Фройд, Махатма Ганди, Щефи Граф, Мария Антоанета, Михаил Горбачов, Джими Хендрикс, Папа Йоан Павел II, Дженис Джоплин, Фридрих Ницше, Ричард Ницше, Йоко Оно, Принс, Жаклин Онасис, Мартин Лутър Кинг, Винсент Ван Гог.

Ако сте Манифестиращ Генератор

Мозъкът ви често работи усилено, за да намери правилните отговори за вас, но НЕ това ще ви доведе до правилните решения и избори. Сакралният отклик е това, което ще ви води стъпка по стъпка във вашия процес на разгръщане и развитие в живота. Ако не чакате животът да „дойде при вас“ и след това да му отговорите (за да знаете дали трябва да преследвате това нещо или не), тогава няма да знаете какво наистина е „коректно“ за вас да приложите своята значителна енергия и компетентност.

Вероятно досега сте бързали в много разпръснати посоки, без да чакате да отговорите. Проблемът е… това просто не е коректно за вас. Оттук следват и  много „грешни“ посоки, придружени от разочарование, гняв и нетърпение.

За съжаление най-близките връзки често носят тежестта на тези реакции. Когато чакате и следвате вътрешните си напътствия, ще имате по-малко разочарование, което се прелива върху другите. И признаването, че разочарованието и гнева, които чувствате, са просто енергия, също може да ви помогне да сведете до минимум въздействието им върху другите.

Фрустрацията (раздразнението, недоволството) е част от вашата природа, така че няма как да я избегнете напълно. Необходима е смелост, за да чакате, да се доверите и да следвате своя Сакрален отговор… но всичко в живота ви (включително отношенията) ще бъде от полза, когато го направите.

Ще бъдете по-ефективни във взаимоотношенията си, когато работите върху това да уважавате другите колкото можете, внимавайте за борби за власт и се научите да се огъвате малко. Също така, не забравяйте да ИНФОРМИРАТЕ онези, които ще бъдат засегнати от вашите действия, ПРЕДИ да предприемете тези действия.

Не се притеснявайте да пропускате стъпки, да се движите бързо и да изпълнявате няколко задачи… вие сте създадени за това! Не позволявайте на никой да се опитва да ви забави.

Освен това трябва да сте достатъчно активни през деня, за да сте физически уморени, когато си лягате. Сякаш всяка сутрин се събуждате с пълен резервоар и трябва да използвате всичко, преди да заспите. След това се събуждате с нов пълен резервоар на следващия ден и правите всичко отново. Ако не спите добре, опитайте да сте по-активни физически.

Ако обичате Манифестиращ ​​Генератор

Ако не сте Манифестиращ генератор, но сте във връзка с такъв, следвайте тези указания:

• Приемете, че те се движат бързо, бързо, бързо и понякога може да ви изоставят. Не се опитвайте да се справите – ще се износите и ще изгорите. След като тази енергийна разлика в отношенията ви бъде наистина разбрана и уважена, и двамата ще бъдете по-щастливи. Преди всичко, насладете се на пътуването!

• Разберете, че е правилно да изчакат вътрешното си ръководство, преди да предприемат действия.

• Оставете на Манифестиращия Генератор време да изчака нещата, на които да реагира, и свободата да уважава и следва своите отговори… дори ако отговорите им „изглеждат“ нелогични.

• Най-уважителният и полезен начин, по който можете да взаимодействате с Манифестиращия Генератор, е да им задавате въпроси, на които да отговарят с  Да/ Не. Това им дава ясна възможност за техния Сакрален център да отговори и да им даде насоки.

• Не приемайте лично тяхното разочарование/ гняв/ нетърпение. Приемете, че това е част от техния процес и когато ги подкрепите да бъдат верни на тяхната природа на Манифестиращ Генератор, ще им помогнете да минимизират всичко това.

Каня ви да споделите по-долу всички успешни истории, които сте имали като Манифестиращ Генератор или като човек във връзка с Манифестиращ Генератор. Вашата щедрост в споделянето в полза на всички е високо оценена!

Източник: https://www.humandesignforsuccess.com/human-design-types-in-relationships-series-manifesting-generators/


Снимка на автора

За автора

Рубриката на Марина - Марина е въплъщението на Манифестиращ генератор – бърза като стрела, на ден отмята по 1001 задачи, твори красоти и въвлича хората в своя шарен и различен свят. Експериментира с Хюман дизайн повече от година и дори за този кратък период, има впечатляващи резултати. С усет към красивото, ще ви покаже системата от един по-нестандартен ъгъл и с преводните си статии ще ви потопи в необятния космос на Хюман дизайн.