Оцвети деня си – първата книга в света с истории за Хюман дизайн

Поръчай книгата
Брой
Плащане


Изпишете името на града, за да видите списъка с офиси.

Карта с офисите на СПИДИ. Изберете удобен за Вас офис за доставка. Въведете го в полето, като започнете с изписване на града, на български.

Начините за плащане: По куриер в брой и Банков превод
Данни за банков превод
Портал 45 ЕООД
IBAN: BG59UNCR70001523407870
BIC: UNCRBGSF Основание: Книга
„Колко често в живота ви се случва нещо Уникално?
Нещо, което да ви замисли и най-вече Осмисли усещането ви за себе си?
Колко често се случва така, че да се чувствате, сякаш летите?
на крилете на собствената си Същност?
Отговора е безкрайно кратък..
Всеки един ден, всеки един час, всяка една минута..
Докато Дишате
Вие Творите Себе си.
Тази книга е доказателство за това.“

Адриана Андреева, Манифестиращ Генератор 1/ 3

Представяме нещо автентично на книжния пазар в България. Една книга за пътя и начините ни на възприятие, представени през призмата на системата за познание на човека – Хюман дизайн. Вдъхновяващи уроци по живеене, през погледа на авторката Северина Кирилова, която от 10 години прилага системата.

С разказите, описани в книгата, можем да видим как Хюман дизайн променя животи. Истории за осъзнаване, търсене и намиране на отговори. Тези в душата ни. Въпросите зададени от нас.. към нас самите. Как обикновените делнични истории, се превръщат в истински приключения, погледнати през призмата на Хюман дизайн?

В книгата си, Северина ни кани на пътешествие – нейното пътешествие и обръща внимание на това, колко всъщност са важни малките неща в живота. По един лек и много истински начин, тя ни среща със своите страхове, надежди, изпитания и не на последно място – със своите малки, но колосални по размери победи.


За автора

Северина Кирилова среща Хюман дизайн през 2009 година и от тогава изучава и прилага системата. Съосновател на проекта Humandesign.bg – първата в България, най-голяма и сплотена общност по Хюман дизайн в света. Манифестиращ Генератор с канала на разказвача, тя с радост ще ви въвлече в цветни приключения.


Вторият, допълнен тираж наближава и точно ти си причината за това, драги Читателю!

Бъди един от първите, които ще държат новата книга в ръка, като си я поръчаш още сега. За да се включиш в по-скорошното случване на втория тираж на „Оцвети деня си”, може да избереш между посочените по-долу начини за плащане.
Така, в най-скоро време, ще се наслаждаваш на този шедьовър със следобедно капучино, в меко кресло или върху одеяло на поляната. 
А красивите илюстрации вътре могат да бъдат оцветени от теб или от твоя малък наследник у дома.

Очакваме книгата да излезе от печат през август.

Само сега: получаваш безплатна доставка до избран от теб офис на СПИДИ.

Цена с включена доставка: 25 лв.


„Всички мечтаем за това пътуване през живота – в което всеки ден ни се случва с лекота, с вдъхновение, с устрем, с любов. За личното ни пътуване, в което успяваме да взимаме трудните всекидневни решения, опирайки се на мъдрост, по-голяма от нас самите, танцувайки в ритъма на живота – онзи, истинският, който пулсира в гърдите ни и с който оставаме насаме вечер, преди да се унесем в сън… Всяка една от истинските, очарователни истории на Северина е като усмивка и приятелско потупване по рамото, точно тогава, когато имаме най-голяма нужда.“

Славена Добрева, Прожектор 1/ 3

„За живите текстове на Северина, думите ми не стигат, защото сякаш мълчат, в сравнение с нейните приказни, гиздави и изпълващи пространството редове. Северина има невероятната способност да изпълва онова пространство между думите, на което само опита, спомените и нашата собствена история, могат да дадат живот. Така, нейните разкази се превръщат в един вътрешен диалог, който ни освобождава от обвиненията за грешките, от слепотата ни за техните уроци, от усещането, което носим, че не сме били прави и че нещо не е наред. Разкази, които те карат да се чувстваш пълен.“

Елеонора Дервенска, Манифестор 1/ 4

„Да живееш като на магия! В ръцете Ви е една жива книга с вдъхновяващи разкази от детски чистия поглед и преживелиците на една прекрасна и успешна Жена.
Споделеното от опит, има огромната сила да ни насърчи в сътворяването на нашата автентична Действителност. Всеки ден е бисер, който нижем в сюжетната нишка на огърлицата на живота си. И колкото повече познаваме и развиваме себе си, толкова по-скъпоценен е.  Хюман дизайн е чудесен инструмент за това и всеки, започнал личното си приключение с него, е останал изненадан колко красив, пъстър и удовлетворен може да е наистина живота му. И в Серендипити!
Историите на Северина са леки и разтоварващи; изпълнени с малките и така мъдри, ежедневни и едновременно дълбоки човешки истини.“

Петя Иванова, Прожектор 5/ 1

„Севи е магьосник, завладяващ света със своите истории. За мен като неспециалист в областта на Хюман дизайн, е много по-лесно да осъзная и да разпозная в ежедневието си Типове, Профили, Канали, Портали, след нейните разкази. И да се насладя на нейния специфичен стил и дар слово.“

Росица Стакева, Манифестиращ Генератор 5/ 1

„Най-точната дума, описваща книгата ти е Вълшебна! Снощи на един дъх преди да заспя прочетох 5 -6 истории…точно от тази книжка ще науча толкова много. И се смея от сърце на историите свързани с 3-ката, до болка познати „сладки грешки“.
Много, много пленително написана книга. Толкова не ме беше грабвало четиво, от сума ти време.“

Таня Аврамова , Прожектор 6/ 3