Оцвети деня си – първата книга в света с истории за Хюман дизайн

„Колко често в живота ви се случва нещо Уникално?
Нещо, което да ви замисли и най-вече Осмисли усещането ви за себе си?
Колко често се случва така, че да се чувствате, сякаш летите?
на крилете на собствената си Същност?
Отговора е безкрайно кратък..
Всеки един ден, всеки един час, всяка една минута..
Докато Дишате
Вие Творите Себе си.
Тази книга е доказателство за това.“

Адриана Андреева, Манифестиращ Генератор 1/ 3

Представяме нещо автентично на книжния пазар в България. Една книга за пътя и начините ни на възприятие, представени през призмата на системата за познание на човека – Хюман дизайн. Вдъхновяващи уроци по живеене, през погледа на авторката Северина Кирилова, която от 10 години прилага системата.

С разказите, описани в книгата, можем да видим как Хюман дизайн променя животи. Истории за осъзнаване, търсене и намиране на отговори. Тези в душата ни. Въпросите зададени от нас.. към нас самите. Как обикновените делнични истории, се превръщат в истински приключения, погледнати през призмата на Хюман дизайн?

В книгата си, Северина ни кани на пътешествие – нейното пътешествие и обръща внимание на това, колко всъщност са важни малките неща в живота. По един лек и много истински начин, тя ни среща със своите страхове, надежди, изпитания и не на последно място – със своите малки, но колосални по размери победи.


За автора

Северина Кирилова среща Хюман дизайн през 2009 година и от тогава изучава и прилага системата. Съосновател на проекта Humandesign.bg – първата в България, най-голяма и сплотена общност по Хюман дизайн в света. Манифестиращ Генератор с канала на разказвача, тя с радост ще ви въвлече в цветни приключения.


Вторият, допълнен тираж наближава и точно ти си причината за това, драги Читателю!

Бъди един от първите, които ще държат новата книга в ръка, като си я поръчаш още сега. За да се включиш в по-скорошното случване на втория тираж на „Оцвети деня си”, може да избереш между посочените по-долу начини за плащане.
Така, в най-скоро време, ще се наслаждаваш на този шедьовър със следобедно капучино, в меко кресло или върху одеяло на поляната. 
А красивите илюстрации вътре могат да бъдат оцветени от теб или от твоя малък наследник у дома.

Очакваме книгата да излезе от печат през август.

Само сега: получаваш безплатна доставка до избран от теб офис на СПИДИ.

Цена с включена доставка: 25 лв.


„Всички мечтаем за това пътуване през живота – в което всеки ден ни се случва с лекота, с вдъхновение, с устрем, с любов. За личното ни пътуване, в което успяваме да взимаме трудните всекидневни решения, опирайки се на мъдрост, по-голяма от нас самите, танцувайки в ритъма на живота – онзи, истинският, който пулсира в гърдите ни и с който оставаме насаме вечер, преди да се унесем в сън… Всяка една от истинските, очарователни истории на Северина е като усмивка и приятелско потупване по рамото, точно тогава, когато имаме най-голяма нужда.“

Славена Добрева, Прожектор 1/ 3

„За живите текстове на Северина, думите ми не стигат, защото сякаш мълчат, в сравнение с нейните приказни, гиздави и изпълващи пространството редове. Северина има невероятната способност да изпълва онова пространство между думите, на което само опита, спомените и нашата собствена история, могат да дадат живот. Така, нейните разкази се превръщат в един вътрешен диалог, който ни освобождава от обвиненията за грешките, от слепотата ни за техните уроци, от усещането, което носим, че не сме били прави и че нещо не е наред. Разкази, които те карат да се чувстваш пълен.“

Елеонора Дервенска, Манифестор 1/ 4

„Да живееш като на магия! В ръцете Ви е една жива книга с вдъхновяващи разкази от детски чистия поглед и преживелиците на една прекрасна и успешна Жена.
Споделеното от опит, има огромната сила да ни насърчи в сътворяването на нашата автентична Действителност. Всеки ден е бисер, който нижем в сюжетната нишка на огърлицата на живота си. И колкото повече познаваме и развиваме себе си, толкова по-скъпоценен е.  Хюман дизайн е чудесен инструмент за това и всеки, започнал личното си приключение с него, е останал изненадан колко красив, пъстър и удовлетворен може да е наистина живота му. И в Серендипити!
Историите на Северина са леки и разтоварващи; изпълнени с малките и така мъдри, ежедневни и едновременно дълбоки човешки истини.“

Петя Иванова, Прожектор 5/ 1

„Севи е магьосник, завладяващ света със своите истории. За мен като неспециалист в областта на Хюман дизайн, е много по-лесно да осъзная и да разпозная в ежедневието си Типове, Профили, Канали, Портали, след нейните разкази. И да се насладя на нейния специфичен стил и дар слово.“

Росица Стакева, Манифестиращ Генератор 5/ 1

„Най-точната дума, описваща книгата ти е Вълшебна! Снощи на един дъх преди да заспя прочетох 5 -6 истории…точно от тази книжка ще науча толкова много. И се смея от сърце на историите свързани с 3-ката, до болка познати „сладки грешки“.
Много, много пленително написана книга. Толкова не ме беше грабвало четиво, от сума ти време.“

Таня Аврамова , Прожектор 6/ 3

„Оцвети деня си“ ще излезе от печат през август 2О2О и ще пристигне при теб, на посочения офис на Спиди. Ако поръчаш две или повече бройки за приятел, получаваш допълнителна отстъпка.


Моля, попълнете формата за поръчка преди да пристъпите към плащане.


Начините за плащане са следните:

Банков превод
Некст Левъл 2 ООД
IBAN: BG59UNCR70001523407870
BIC: UNCRBGSF
Основание: Книга

или в офис на Изипей (Easypay)
с КИН код (клиентски идентификационен код) 1292113193
Основание: Книга

На посочения от теб имейл ще получиш потвърждение за поръчката си (не забравяй да провериш в Рекламни съобщения и/ или Спам).

Поръчай книгата
Брой
Плащане


Изпишете името на града, за да видите списъка с офиси.

Карта с офисите на СПИДИ. Изберете удобен за Вас офис за доставка. Въведете го в полето, като започнете с изписване на града, на български.