Статии

Home » Статии » Новата Рейв Година според Хюман дизайн

Новата Рейв Година според Хюман дизайн

В края на декември настава еуфория покрай идващата Нова година. Купуват се фойерверки и шампанско, правят се планове къде да се посрещне полунощ. Изобщо – тече трескава (или не чак толкова трескава) подготовка.

Обаче!

Хюман дизайн е на друго мнение по този въпрос. Според системата, оставена от Ра Уру Ху, на 31 декември срещу 1-ви януари се случва… нищо особено. Ден като ден. Слънцето е в портала на Провокацията (или както му казваме – Дразнителя) в Корена и задейства индивидуалния поток на ДРАМАТА. Резки и неочаквани емоционални обрати, но това е – този портал е част от Кръста на НАПРЕЖЕНИЕТО. Социалната нова година е в същността си индивидуално напрежение, борба и опозиция… глухота. Всеки си говори, никой никого не чува 🙂 НО това не е истинската нова година, а само поредната дата в измисления календар, който не e вързан за никакви астрономически обективни процеси.

Хюман дизайн приема друга дата за начало на годишния цикъл

И така, внимание, на 21 (или 22 януари – мени се всяка година), се случва планетарно събитие, което освен че влияе на цялото човечество, активира нова ПРОГРАМА за всички живущи на Земята.

Представете си сега Мандалата (който не знае какво е това, може да погледне картинката). През цялата година, за 365 дни, Слънцето обикаля, спира се за около 6 дена във всеки от порталите и така, с точно математическо (и планетарно) изчисление огрява всяка една от 64-те теми за една обиколка от 12 месеца.

Сега обърнете внимание на 41-ва хексаграма (горен ляв ъгъл). Ето тук е разковничето! Мине ли Слънцето през този портал – на въпросния ден през януари – ХОП – всичко се сменя. Рамката, която задава този транзит на планетите ще е актуална за цялото човечество през идните 12 месеца.

Ако пуснете карта за този ден (но само за черните активации, без червените), ще видите как изглежда бодиграфа на Новата година. Понякога картата изглежда по-бяла – няма дефиниран нито един център. Друг път е доста гъста – един-два, че и три канала дефинирани.

И какво от това? Какво значи “бодиграф на годината”?

Представете си една сцена, да речем на театър. За всякo представление се сменя декора – веднъж ще е замък, друг път село, трети път малка спретната къщурка. Актьорите също сменят костюмите: веднъж ще са мускетари, друг път принцове и принцеси, трети път – селяни.

Мандалата на 2021 година

Бодиграфът на годината задава темите, тона, декорацията и кой ще изпъква на сцената. В дните около 21-ви януари удря началния акорд на цялата пиеса през следващите 12 месеца.

Отбелязваме Новата Рейв Година с традиционната прогноза на Константин.

Осем поредни години се събираме и виждаме какво предстои занапред. На последното събитие, през януари 2020, почти НИКОЙ не повярва на тълкуванието на предстоящия транзит. Звучеше доста фантасмагорично и далеч от реалността… И месец и половина по-късно – започна турбуленция, която човечеството не познаваше до този момент. Прогнозата се изпълни едно към едно.

2021 е доста интересна година, защото ще е племенно-емоционална. Освен това е втората от седемте години до заветната 2027 – когато според Ра започва тотално нов етап в историята на човечеството. Доскоро тези негови прогнози бяха единственото нещо, което не ми се връзваше в дизайна – прекалено футуристични и далечни звучаха. Сега, след 2020 година виждам, че прогнозата му всъщност е съвсем реална. За девета поредна година ще направим преглед на Новата година. На 24 януари ще се съберем онлайн, за да обсъдим всичко най-важно за идните месеци – какво ни очаква, какво да наблюдаваме и за какво да внимаваме.

Прогнозата за годината е като прогноза за времето – знаеш какво те очаква – дъжд или слънце, сняг или виелица – и можеш да подбереш адекватно облекло – джапанки или чадър.🌡Прогнозата обаче не влияе на твоето лично израстване и узряване в живота. Защото когато човек си живее дизайна, той развива вътрешна сила, която никакви външни урагани и бури не могат да бутнат.