Статии

Home » Статии » Как да сме уникални?

Как да сме уникални?

Наистина това е, за което се отнася курса „Заживей дизайна си”. Да можете да споделите какво се случва за вас и да говорите за своята стратегия със собствени думи.

от Дженоа Бливен


Тук можем да говорим за това, колко важно е за вас да преминете през това за себе си и да го облечете в свои думи. Така че, когато споделяте с хора във вашия живот, любими хора, съседи, познати, така наречените ви врагове, без значение с кого, да можете да говорите за Системата Дизайн на човека със свои думи, на свой език и като за свой процес. И това е важно по две причини.

Първата е, че това знание помага на хората. И другата причина е, че ако сте преминали през това знание за себе си и го изразявате като себе си няма да ги отчуждите все едно сте в някакво странно нещо. Вие сте във вашия собствен процес и в това е целият смисъл.

И също е важно, защото е толкова специално да имате хора в живота си, с които да можете да споделите своя процес. Всъщност бих казал, че на практика е много необходимо да имате такава възможност.
И ако говорите за своя процес със свои думи, това е много интересно за другите хора.

Дилемите, в които хората се намират, дилемите на живота им, начините, по които те са се отклонили в своя не-аз, са всъщност невероятно скучни и безинтересни. Може да бъде много драматично, когато говорим за тях, но в основата си не е интересно. Но докато намирате себе си, това, през което преминавате, за да откриете какъв е вашия процес, докато се обръщате все повече към себе си търсите кои сте и как функционирате, това е изключително интересно.

Не само за нас в тази специализирана група от хора, които се запознават с това и хора, които имат повече опит в него и така нататък. Какво означава да бъдеш себе си е невероятно интересно за всички. И това наистина създава контакти в живота ви, важни връзки и контакти с други хора.

И така съществува тази общност на Системата Дизайн на човека, така пуска корени и трансформира животи. Променя начина, по който хората живеят. Променя начина, по който се свързваме и си сътрудничим един с друг. И не само относно това какво мислим, а относно това как живеем, къде живеем, как споделяме ресурси, как споделяме толкова много неща.

И така аз дълбоко насърчавам този процес и ви окуражавам да се обърнете към хората в живота си, но не заради Системата Дизайн на човека, а заради това, през което преминавате във вашия процес на достигане до себе си. И може да им кажете само: „между другото има я тази Система на Дизайн на човека, която наистина ми помага”. Но ударението наистина трябва да пада върху това, кои сте вие и през какво преминавате.