Явор Стоянов

← Назад към Ментори

Здравейте.

Аз съм Явор Стоянов и съм ‘готов да се присъединя към’ отбора на „Хюман Дизайн Менторите“.

Открих Хюман дизайн през 2016 година и от тогава съм Влюбен в него. Това е една много силна, страстна и естествена любов подобна на описваните в романите, в които срещаш Любовта на 45 години и знаеш, че това си чакал цял живот. Хюман Дизайн предизвика трансформация в живота ми, всичко придоби нов смисъл… Открих най важното нещо в него – Себе си. Не искам да оставям някои с впечатление, че ми е станало по-лесно или че не изпитвам болка или затруднения… Не, просто всичко се превърна в Игра, в която съм едновременно участник и наблюдател.
За мен Хюман Дизайн е „инструкция за устройството и експлоатацията на Живота“. Толкова спокойствие, мир, удовлетворение и наслада от самия живот не съм изпитвал никога до сега. С негова помощ осъзнах, че съм жив и това е най-великото нещо. Хюман Дизайн ми помага да откривам какво ми носи удовлетворение и да приемам различността (откачеността) си, както и да уважавам и приема различността (лудостта) на другите. Помага ми да разбирам родители, близки и познати от фрактала си. Вложил съм много енергия и време да го изучавам (имам да уча още много) и още повече да експериментирам радикално. Усещам , искам и вярвам, че ще е полезно да споделям знанията и опита си с други хора.

Аз съм Емоционален генератор 6/2 роден в кръста на Индивидуалността със няколко индивидуални (39-55; 2-14; 23-43; 34-57) и една племенна (59-6) дефиниции. Имам нужда да се свързвам на живо с хората, заради което НЕ участвам в онлайн събития и беседи. Това, в което съм силен и е част от предназначението ми в тази инкарнация е да ВДЪХВАМ СИЛА на другите, за да откриват и живеят своята автентичност. Бих бил подходящ ментор за тези, които са наясно, че трансформацията е основната част от процеса на себе-откриване. Искам да подкрепям и вдъхновявам хората да бъдат по-смели за промяна и да им помагам да адаптират процеса си така, че да е приемлив за тях и обкръжението им (няма гаранция). Не мога да кажа „числата от тото“ разглеждайки картата на никой, така че тези, които очакват живота да се адаптира в тяхна полза, а не те да се адаптират в потока на живота, са хора, на които няма да съм полезен. Другото нещо, което много искам и усещам като нужда е, че ще съм полезен в общото образование. Хюман дизайн се асимилира трудно, особено в началото и въпреки, че Косьо и Севи правят много подробен и интересен „Заживей дизайна си“ и имат един куп допълнителни и много достъпни курсове, голяма част от хората не схващат добре концепциите и остават с фундаментални пропуски, а имат нужда от структуриране на знанията, защото те са там…в главите им. И по себе си знам, че Хюман Дизайн се учи на етапи и е добре да затвърждаваш знанията си, за да придобиват смисъл във времето.

С удоволствие бих се срещал с хора, посещавали основните курсове за затвърждаване на знанията.

Явор е Генератор 6/2

Връзка с ментора