Цветана Бочева

← Назад към Ментори

Цвети вярва, че всеки човек има уникалност, която трябва да бъде припозната и подхранена. Нейната мисия е, следвайки своята индивидуална посока, да предоставя такава и на хората около нея. Когато работи с някого, целта ѝ е човекът да придобие усещане за своята идентичност и да се осмели да последва сърцето си. За нея е важно всеки, който ѝ се довери, да се почувства разпознат и да получи насоки за следване на своя собствен дизайн.

Когато среща Хюман дизайн през 2014 г., пред нея се разкрива едно дълбоко познание, от което е силно впечатлена, тъй като може да отговори на много нейни въпроси. Като генератор, който е устроен да изследва и да се задълбочава, започва да търси все повече информация. В един момент решава да последва отклика си и се заема да изучава Системата за дизайна на човека в дълбочина. Преминава през множество обучения, включително и цялото професионално обучение за анализатори към Международното училище по Хюман дизайн. Всичко това ѝ предоставя нов поглед върху процесите, случващи се в хората, при тяхното взаимодействие.

След като е натрупала опит и експериментира със себе си, Цвети може да ви води по пътя на самопознанието. Също така може да помогне да изградите добри и удовлетворяващи взаимоотношения с партньора си, родителите и собствените си деца.

Кратък индивидуален анализ – кратко запознаване с Типа на човека, личните Стратегия и Вътрешен авторитет за взимане на правилни решения – 30 мин.

Индивидуален анализ – задълбочен поглед на вашия Тип, Стратегия и Вътрешния авторитет за взимане на решения. Разглежда се механизма ви на взаимодействие с обкръжаващия свят, жизнената сила и Не-азовите стратегии на Ума – 90 мин. – 120лв.

Партньорски анализ – всеки може да има добра и удовлетворяваща връзка, стига да е влезнал коректно в нея и да разбира механиката на взаимодействие с партньора си – 90 мин.  – 120лв.

Партньорски анализ родител-дете – 90 мин. – 120лв.

Анализ на Жизнен цикъл – Има моменти в живота, когато човек се чувства като на кръстопът и ако сте запознати със спецификата на тези трудни периоди може по-лесно да преминете през тях. Това са периоди, в които се случва интензивно учене за собственото ви предназначение – 90 мин. – 120лв.
Циклите могат да бъдат следните: 
Соларен възврат: Цикъл от една година, който започва и свършва с рождения ден.
Сатурнов възврат: 28-30 години.
Уранова опозиция: 38-44 години.
Хиронов възврат: 49-51 години.

Анализ на Инкарнационен кръст – ще получите разбиране защо сте тук, какво е вашето предназначение в живота – 120лв.

Цветана Бочева е Генератор 1/3

Връзка с ментора