Марина Стоичкова

← Назад към Ментори

Ако бях приказен герой щях да бъда или пчеличката Мая, защото съм родена постоянно да бъда заета или Феята Зън Зън, защото прелитам толкова бързо, че успявам само за секунди да запаля ентусиазма в хората да открият себе си чрез Хюмън Дизайн и всичко това гарнирано абстрактна щипка споделеност.

Силата ми е чрез личния си пример да импулсирам останалите да отстояват своята индивидуална истина и времето в което живеем е „на моя страна“. Аз съм класически Манифестиращ Генератор и имам енергията да се задвижа мълниеносно когато съм откликнала. За това допринася и моето горещо Слънце в 29 Портал, порталът на Бездънното, което казва „ДА“ и потъва в преживяването, воден от нестихващото желание за преживелищен опит /Земя в 30ти портал/.

Въпреки че съм със сакрален авторитет съм и много интуитивна, защото имам целия поток на интуицията /28-38-57-20/, който за мой късмете е бил неподвластен на обуславяне и често мога да получа „факс“ за нещо, за което нямам обяснение, но знам, че е коректно в настоящия момент. Срещата ми с Хюмън Дизайн беше случайна и необичайна. Първо си купих книгата на Севи „Шарени истории за Хюман дизайн“, а след това от приказка на приказка от приятел чух аз себе си. На момента се припознах и приех дефиницията си. До този момент имах усещане, че не знам коя съм точно, като дълбоко в себе си знаех, че има нещо повече от това, което се опитват да ми внушат всички, но то беше невидимо за мен. Хюмън Дизайн го осветли. Аз прегърнах дефиницията си като малко дете, което да възпитам и да откривам наново света с него и първите две години бяха най-непредсказуемите и приключенски.

Хюмън Дизайн ми показа най-ценното: коя съм и как да обичам себе си. Любовта към мен самата смени изцяло вибрацията ми и взаимодействието с останалите хора доби нов смисъл. Сякаш ми отвори една нова врата, през която мога да ги приема такива каквито са. Хюмън Дизайн е най-голямата магия, която може да променя животи и която всеки може да ползва в ежедневието си. Не казвам, че всеки живот ще бъде променен и задължително всеки ще иска да прегърне дефиницията си, но най-малкото, което може да ви донесе е приемане на останалите такива, каквито са – уникални същества. Може да ви постави в първия ред на киносалона, където ще знаете репликите на героите и където ще имате възможност да се забавлявате на филма, който прожектират в момента.

С ентусиазъм, бързина и отдаденост съм налична единствено за индивидуални анализи на този етап. Обучавам се за Професионален анализатор. Благодаря на Севи и Косьо за подкрепата, която ми оказват.

Марина е Манифестиращ генератор 6/2

Връзка с ментора