Лилия Манолова

← Назад към Ментори

Нейното пътуване към себе си започва, когато през 2011 г. се запознава с йога. От любопитство се озовава на едно специално място, а днес вече шеста година преподава йога именно там. И то не каква да е, а най-специалната – за периода на бременността.

Точно на това магическо място открива и контакт със специалист, който ѝ разказва за Дизайна на човека. Тя е чувала за тази система от съпруга си, но до онзи момент всичко в нея ѝ изглежда твърде сложно за обикновен финансист, както се е възприемала тогава.

Двамата със съпруга ѝ се срещат с тази невероятна жена, която гледайки единствено техните Хюман дизайн карти, им разказа толкова много за тях самите, че Лили остава потресена. С течение на времето си дава сметка, че тази система така работи. Точно, прецизно, последователно…

С много от нещата, които чува за себе си, не е съгласна и може би именно това я провокира да се задълбочи. Когато вътре в себе си е взела решението да тръгне на това дълго пътешествие (без цел, но с посока), нещата започват да се подреждат от само себе си. За седмици се случват събития, обучения, курсове, за които хората чакат с години.

IHDS Международно училище за Хюман Дизайн

Майка на две момиченца, които ѝ показват колко е ключово човек да отглежда децата си по начин, който съхранява тяхната автентичност. Хюман дизайн може да даде много на всеки един човек на планетата, но с времето и опита, Лили възприема за своя мисия да помага най-вече на децата. Да предаде това знание на техните родители (дори още преди раждането), а те на свой ред да подпомогнат на деца си да растат като себе си и така да водят един автентичен и качествен живот.

Опитът ѝ до момента включва 130+ индивидуални консултации, 20+ партньорски консултации, 70+ семейни консултации и 20+ индивидуални практически предизвикателства.

Базов анализ – 90 минути

Холистичен анализ на хюман дизайн картата, включващ тип, стратегия, вътрешен авторитет, вродени дарби, обстойно разглеждане на потенциалните капани на не-аза и резюме на профила. След края на срещата получавате и текстов файл с основната информация, изводи, наблюдения и насоки.

Цена: 150 лв.

Анализ на дете – 90 минути

Анализ на хюман дизайн картата на дете/тийнейджър, включващ тип, стратегия, вътрешен авторитет, вродени дарби и специфики на профила. Родителите ще получат индивидуални насоки според възрастта на детето и конкретното взаимодействие между членовете на семейството

Цена: 108 лв.

Анализ на инкарнационния кръст 

Един много специален анализ, касаещ предназначението в живота. Получавате и текстов файл с основните понятия, които разглеждаме по време на анализа.

Цена: 120 лв.

Анализ на житейски цикъл

Преглед на актуалните теми през специфични периоди от живота:

  • Слънчев възврат – случва се всяка година (препоръчително е да се прави около 3 месеца преди рождения ден)
  • Сатурнов възврат – настъпва около 29-33-годишна възраст (препоръчително е да се направи след като възвратът вече е настъпил)
  • Уранова опозиция – настъпва около 42-44-годишна възраст
  • Хиронов възврат – настъпва около 49-51-годишна възраст

Получавате и текстов файл с основните теми, които засяга съответният цикъл.

Цена: 150 лв.

Хюман дизайн консултация на конкретна тема

Този тип консултации са подходящи за хора, които имат нужда от гледната точка на хюман дизайн по конкретен въпрос, който е актуален в момента. Това може да бъде смяна на жилище, смяна на работа, подход в специфична ситуация и т.н.

Цена: 88 лв./час

Партньорски взаимоотношения – 2-2.5 часа

Разглеждаме специфичните моменти в конкретното взаимоотношение, индивидуалните стратегии, синергията и ползите от връзката, евентуални трудности и капани, както и конкретни препоръки по отношение на специфичните характеристики. Добре дошли са всякакви ежедневни и житейски въпроси, които биха могли да получат отговор чрез хюман дизайн.

Цена: 280 лв.

Семеен анализ – 3-4 часа

По време на тази среща разглеждаме груповата динамика в конкретното семейство, какви са коректните роли на всеки в семейството, как да се подхожда в стандартни ежедневни ситуации, така че семейството като група да е съхранено, но в същото време да се уважи в максимална степен индивидуалността на всеки един отделен човек в групата.

Цена: 360 лв.

* Всички консултации се провеждат в реално време на живо или онлайн и включват предварителен разговор, в който да усетим дали сме „един за друг“, пълен запис на срещата, както и възможност за участие в затворена клиентска общност.

** Базовият анализ е необходимо условие, за да извлечете максимална полезност от всички останали консултации.

*** Анализите могат да бъдат направени и на английски език.

Лилия Манолова е Генератор 2/4

Връзка с ментора