Искра Врачанска

← Назад към Ментори

Направих много грешки в живота си, но и научих много. През голяма част от него пилеех енергия в корекции. Когато съм сама – коригирах себе си, защото не съм достатъчно добра, а когато съм с другите – втренчвах поглед в тях. Дълго време вярвах, че обичам да пътешествам, но някак все не се случваше кой знае колко. Сега знам – обичам да пътешествам в света на другия. Да изучавам и изследвам моделите, които ни задвижват, да виждам йерархията на дилемите.

Дизайнът ми е изключително подходящ да изучавам системата в детайли, защото имам логичен ум и това ми позволява да организирам и разбирам големи обеми информация. Преживелищната и експериментаторска част от мен се въвлича дълбоко, за да споделя по един много личен начин опита си. А индивидуалистът, който съм, ще ви импулсира да обичате себе си и зачитате своите граници. Да бъдеш Ролеви модел всъщност е единствено механика на усилване на това, което е този човек, за да бъде видяно. Това не е самочувствие, което стъпва на измерване един спрямо друг кой колко може или не. То идва от красотата на вътрешното приемане и любов, от това че обръщам поглед назад и виждам пътя, който извървях и чувствам, че имам какво да дам. Хирон ме усили и донесе още ново разбиране и ново светоусещане.

Съществува още нещо в моя живот, освен ХД, което правя с огромна радост и страст. Предлагам консултации с австралийски цветни есенции като помощен инструмент в нашия процес на израстване, като стъпвам на дизайна на човека.

Знаем, че да живееш ХД е път. Иска се смелост и мотивация. Независимо от методите, които човек използва в своето развитие – а те в наши дни са толкова разнообразни колкото сме и ние шарени и различни – това, което забелязвам като трудности е след това човек да интегрира нужното му по един работещ и практичен начин в обозрими срокове. В този смисъл австралийските есенции утъпкват пътеката и ни съдействат в осъзнатото живеене. Те са сходни с тези на д-р Бах, но тяхната вибрационна честота е многократно по-висока. Носят енергия за трансформация и изключително бързо повлияват ниското самочувствие, чувството за вина и страховете, които ни пречат да заявим себе си. Енергията им подкрепя излизането ни от старите неработещи за нас модели и носят заряд и вибрации, чрез които по-леко да работим с темите, които ни спъват. В моите очи те са тази прекрасна последна подправка/съставка, която прави магията.

Индивидуален анализ – той включва всичко, което преценя за важно да кажа за конкретния дизайн и възраст на клиента. Сесиите се отличават с няколко неща. Като за начало моята естественост и добронамереност ще ви помогне много бързо да се почувствате на мястото си. Второто е, че вие ще получите личната ми ангажираност и много информация, представена в структура и рамка. Немалка част от потърсилите ме за консултация идват за втори, или дори трети анализ или за консултиране от общ характер, което да сглоби знанията им, които вече са получили от други анализатори или курсове. Напълно начинаещите също са добре дошли. Нужно е само да се почувствате привлечени на някакво ниво, независимо дали в търсене на по-голямата картина или преминавате през тежък период. Цена – 180 лв. Продължителност около 2 часа.

Партньорски анализ – може да бъде направен, само ако и двамата партньори присъстват на сесията и вече имат направен индивидуален анализ. Изключение може да се направи за Прожектори, на които се предлага частичен партньорски без присъствието на другия. Консултацията включва около десет подтеми, които е нужно да бъдат разгледани. От взаимодействието на повърхността между типа, авторитета и обуславянето на ниво центрове до разглеждане на електромагнитните и компромисни канали на ниво линия. Цена за клиенти след индивидуален анализ при мен е 250 лв. Цена за клиенти с основен анализ при друг анализатор – 350 лв.

Анализ на инкарнационен кръст – включва разглеждане на темата на инкарнирането през призмата на Хюман дизайн и как тази тема би се реализирала чрез инструментите на конкретния дизайн. Цената е 180 лв. Не се препоръчва и предлага като услуга за хора преди тяхната Урановата опозиция (около 42 години).

Анализ детско развитие – според възрастта на детето се формира и съдържанието и продължителността на тази консултация. За деца в бебешка възраст консултацията е по-кратка и на по-ниска цена и съдържа основно препоръки за хранителния режим и начин на отгеждане съгласно механиката на детето. За деца от около 4 до 14 години анализът включва и разглеждане на партньорската карта с родителя, дошъл на анализ. Може да бъде и бащата. Както казва Ра – „Хюман дизайн е за децата“. Вярвайки в каузата колко ценно е да познаваме и отглеждаме децата си съгласно техния дизайн цената на тази консултация е снижена с цел да бъде достъпна. За децата на клиенти, преминали индивидуален анализ при мен, цената е 90 лв.

Австралийски цветни есенции – прави се първоначална сесия-интервю с продължителност 60 мин. на цена 80 лв. За направата на комбинация с австралийски цветни есенции се взема впредвид и предварително попълнен въпросник и задължително дизайна на клиента. Последващите консултации са с цена 45 лв. и продължителност 20-30 мин. За деца и тинейджъри цената е наполовина. Шишето с изработени индивидуални есенции (капки) е за прием 3 седмици и струва 15-20 лв според броя цветя в него.

Искра Врачанска - бодиграф
Искра Врачанска е Генератор 6/2

Връзка с ментора