Хюман дизайн ментори

Ако вече сте се докоснали до Хюман дизайн и търсите дълбочина в своята лична карта, тук можете да се свържете с хюман дизайн анализатори или както ние ги наричаме ментори.

Списък на Хюман Дизайн Ментори и Анализатори

По-долу имате възможност да изберете човека, който ви пасва най-добре и да се свържете с него, за да осъществите една съдбовна среща.

Константин Тодоров

Прожектор 6/2

IHDS Международно училище за Хюман Дизайн

Константин превежда сложната материя на лесен и достъпен език. Разказва увлекателно, с много примери и истории от живота, така че Хюман дизайн да може да се приложи във всяка ситуация.

Връзка с ментора

Елеонора Дервенска / Нора

Манифестор 1/4

IHDS Международно училище за Хюман Дизайн

Да открие Себе си и да се обикне, е мисията на всеки един човек на Земята. Ако Ти си готов да се видиш и Нора е готова да те инициира в твоето лично пътешествие към Теб.

Връзка с ментора

Искра Врачанска

Генератор 6/2

Искра има умението да погледне на дилемите, които носим в себе си от един различен ъгъл. Да даде перспектива, която да осветли и вдъхнови трансформацията на всеки, привлечен от знанието ХД.

Връзка с ментора

Милена Бокова

Прожектор 3/5

Готови ли сте да се впуснете в приключението да откривате себе си, дълбоките си несъзнателни мотиви и причини за това, което сте?

Връзка с ментора

Цветана Бочева

Генератор 1/3

Цвети вярва, че всеки човек има уникалност, която трябва да бъде припозната и подхранена. Нейната мисия е, следвайки своята индивидуална посока, да предоставя такава и на хората около нея.

Връзка с ментора

Лилия Манолова

Генератор 2/4

С времето и опита, Лили открива своята мисия, да предаде знанието за Хюман дизайн на децата, чрез техните родители. Така те могат да растат като себе си и да водят един автентичен и качествен живот.

Връзка с ментора

Петя Иванова

Прожектор 5/1

Искате лично въвеждане в Хюман дизайн и насока? Имате нужда някой да погледне дълбоко във вас, да осветли вашата истина и да усили истинския ви потенциал?

Връзка с ментора
Надя Петкова, Манифестор 5/1, Хюман Дизайн Ментор

Надя Петкова

Манифестор 5/1

Тук съм, за да събера хората и да ги водя чрез образование, по практичен начин, към това да бъдат лидери на себе си. Тук съм да предам посланието.

Връзка с ментора
Явор Стоянов, Генератор 6/2, Хюман Дизайн Ментор

Явор Стоянов

Генератор 6/2

Хюман Дизайн е „инструкция за устройството и експлоатацията на Живота“. Толкова спокойствие, мир, удовлетворение и наслада от самия живот не съм изпитвал никога до сега. 

Връзка с ментора
Марина Стоичкова, Манифестиращ генератор, 6/2

Марина Стоичкова

Манифестиращ Генератор 6/2

Силата ми е чрез личния си пример да импулсирам останалите да отстояват своята индивидуална истина и времето в което живеем е „на моя страна“.  

Връзка с ментора

Разликата между курс и лична сесия

Курсове по хюман дизайн

курс заживей дизайна си

Курс – научавате чрез практика за системата и нейните елементи, за себе си и хората около вас, попадате в група от осъзнати хора. Това е старта на пътя към заживяването на дизайна. Курса може да бъде проведен на живо или онлайн.

Хюман дизайн анализ в лична сесия

Лична сесия – получавате есенцията за себе си по конкретни въпроси. Ако вече сте започнали с курса, сесията дава фините настройки и отговори на сложните въпроси. Личната сесия също може да бъде проведена на живо или онлайн.