Хюман дизайн ментори

Ако вече сте се докоснали до Хюман дизайн и търсите дълбочина в своята лична карта, тук можете да се свържете с ментор за лична сесия по ваш избор.

Разликата между курс и лична сесия

Курс Заживей дизайна си

Курс – научавате чрез практика за системата и нейните елементи, за себе си и хората около вас, попадате в група от осъзнати хора. Това е старта на пътя към заживяването на дизайна.

Лична сесия – получавате есенцията за себе си по конкретни въпроси. Ако вече сте започнали с курса, сесията дава фините настройки и отговори на сложните въпроси.

По-долу имате възможност да изберете човека, който ви пасва най-добре и да се свържете с него, за да осъществите една съдбовна среща.

Ментори

Constantine Todoroff

Константин Тодоров

Прожектор 6/2
Константин превежда сложната материя на лесен и достъпен език. Разказва увлекателно, с много примери и истории от живота, така че Хюман дизайн да може да се приложи във всяка ситуация.


Връзка с ментора

Елеонора Дервенска / Нора

Манифестор 1/4
Да открие Себе си и да се обикне, е мисията на всеки един човек на Земята. Ако Ти си готов да се видиш и Нора е готова да те инициира в твоето лично пътешествие към Теб.


Връзка с ментора

Петя Иванова

Прожектор 5/1
Искате лично въвеждане в Хюман дизайн и насока? Имате нужда някой да погледне дълбоко във вас, да осветли вашата истина и да усили истинския ви потенциал?

Връзка с ментора

Милена Бокова

Прожектор 3/5
Готови ли сте да се впуснете в приключението да откривате себе си, дълбоките си несъзнателни мотиви и причини за това, което сте?

Връзка с ментора

Лилия Манолова

Генератор 2/4
С времето и опита, Лили открива своята мисия, да предаде знанието за Хюман дизайн на децата, чрез техните родители. Така те могат да растат като себе си и да водят един автентичен и качествен живот.

Връзка с ментора

Цветана Бочева

Генератор 1/3
Цвети вярва, че всеки човек има уникалност, която трябва да бъде припозната и подхранена. Нейната мисия е, следвайки своята индивидуална посока, да предоставя такава и на хората около нея.

Връзка с ментора