Статии

Home » Статии » 2027 – Преходът на Човечеството

2027 – Преходът на Човечеството

Колкото и да бяха далечни предсказанията на Ра Уру Ху какво ни очаква в близко бъдеще, с първата от седемте преходни години – 2020 – сякаш се доближихме до неговите думи.

Това, че нещо голямо вече се случва, всички усещаме. Но какво точно е то, какво да правим ние в тази ситуация и как да се подготвим занапред – ето това ни предстои да научим.
Апокалипсис или глобален преход ни очаква? 

Ако 2020 година ви се е сторила непредвидима, то тя е само намек за предстоящото. Въпросът е как ние, като истински джедаи, да се подготвим за предстоящото и да сме адекватни.

„Идват поредни години с емоционални годишни транзити и 2020 година беше една лека подготовка към това, което ни предстои … повтарям това е „ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ!!“, т.е. е само едно спокойно начало.

Константин Тодоров

Ето още малки прозрения по темата от Константин Тодоров:

2021 имаме 19-49 целогодишен транзит – това е най-кървавият канал в целия бодиграф. Това е битката на индивидуалното с древните племенни контролни механизми – религия, държавност, корупция, която се усилва с идването на 2027ма година. Предстои ни да преживеем един огромен сблъсък между пробуждащата се индивидуалност и желание за свобода и древните социални механизми на управляващите кръгове. Тези управляващи, които не успеят да се адаптират, ще си заминат. Индивидуалното винаги идва стихийно и носи хаотичната енергия на новия ред, който ще трябва да се изгражда след „трудностите в началото“. Идва край и след него новото начало, а ние сме някъде тук, чакаме, гледаме и се адаптираме към неочакваните промени.

Идва новото, а старото бавно и мъчително минава през трансформация. Спящият феникс ще се роди от пепелта на старото, когато то изгори. И ние сме само в началото на този процес. Това се казва да живееш в интересни времена, пикът на човешката цивилизация, черешката на тортата, на която заедно можем да се насладим благодарение на освобождаващото знание на Хюман Дизайн.”

Кръста на планирането 37-40
Епохата в Кръста на планирането, 1615 – 2027

И още малко по темата, този път от Ра Уру Ху:

„Ние наистина трябва да се справяме с трудни времена. Едно от най-важните неща, които трябва да схванем, е, че това знание ни дава изключителна истина. Истината е, че ние по никакъв начин не сме подготвени за това, което се случва. Не сме. Това е нещо, което трябва да приемем дълбоко в себе си. Не сме подготвени. Не можем да бъдем подготвени.

Помислете за красотата на това в контекста на Хюман Дизайн. Всичко в Хюман Дизайн е създадено за предстоящата епоха, в която не можете да разчитате на друг, в която трябва да разчитате на себе си и трябва да намерите в себе си начина да се ориентирате без допълнително упътване. Сега помислете колко мощно би било това, ако го приложите. Но тъй като никой не го прилага, институциите твърдят, че могат да се справят въз основа на опита си. Добре; но в края на краищата не става въпрос само за икономиката.

Става дума за разбирането, че сега сме в ситуация, в която настъпва промяна, за която никой от нас не е проектиран да бъде подготвен. Не сме. И ние няма – и аз говоря за човечеството като цяло – да го приемаме спокойно. Помислете за Шанхай. Там живеят 35 милиона души. Те трябва да се хранят всеки ден. Всичко това е възможно благодарение на цяла огромна инфраструктура, която е създадена, за да може да поддържа това. Огромната инфраструктура, която захранва всички нас, която поддържа нашите банкови системи, която прави всичко това, оцелява заради 37-40 – Кръста на планирането. Но тя ще се разпадне. Това е нещо, което наистина трябва да разберете. Това е всичко, което го държи заедно, но то изчезва. Вие сте подготвени. Аз съм подготвен. Но Човечеството няма да е готово за подобно нещо. Хората наистина не са готови.

Не вярвайте на миналото. Няма нищо, заради което да му се доверяваме, Нищо. Не се доверявайте на бъдещето. Не бихте могли. Доверявайте се на себе си. И ако не започнете да го правите сега, после ще е твърде късно.“

– Ра Уру Ху

ПОДАРЪК Ако купите този курс до 21 януари – получавате бонус  ОНЛАЙН СЪБИТИЕТО На 24 януари – Прогноза за новата рейв година

Пакетна цена:
курс** „2027 – Прехода на човечеството“ и Новата рейв година – 220 лв.

* Задължително условие за участие: изкаран курс „Заживей дизайна си!“
** Курсът „2027 – Прехода на човечеството“, съдържа 8 записани лекции на Константин Тодоров от есента на 2020.