Статии

Home » Статии » 2027 и настъпващите промени

2027 и настъпващите промени

На живо! 🎉
СЪБОТА ОТ 13:00 Ч. ДО 19:00 Ч.

Още информация

Хюман Дизайн общността отново заедно 💪

💥 Събитие, което има за цел да подкрепи всеки един от вас по неговия уникален и неповторим път.
Информацията от онлайн курсовете може да оживее. Аурите да пообщуват. Племето да се усили!

✅ Темата ще е за 2027. Но ще се засегнат и други ВАЖНИ теми, като например несебето в отворените центрове.
Ще се доверим на ролевия модел Явор 6/2 да ни преведе по моста към нови хоризонти и осъзнавания.

🎯 Мястото е София Ринг Мол. Дата 12 ноември, събота, 13-19ч. След събитието може вечерта да продължи с племенна трапеза.

✨ Вход за участие: 59лв за 6 часа (защото водещият е с 59/6). Плащане на място.

Ето малко информация от водещият на събитието Явор Стоянов

(https://www.facebook.com/yavor100), Емоционален Генаратор, профил 6/2

Най-мистичната част от знанието в Хюман Дизайн се нарича Рейв Космология , Ра Уру Ху я нарича „сива зона“, защото не може да се докаже за разлика от Механиката на Мая, която можем да проверим чрез експеримент и наблюдение, заради която така лесно припознаваме знанието, но казва че това е най-ценната част от ХД.

С приближаването си към 2027 година….все по-ясно се вижда, че информацията дадена му от ‘Гласа’ е много вярна и описанието на плана на Програмата е много точно. Преди 4 години за първи път слушайки курс за 2027 г. приемех като фантастика чутото, сега го слушам пак и ми звучи реалистично.

Аз съм роден в квадранта на Мутацията в кръста на Индивидуалността в Коренният център /на напрежението/, портала на Борбата /портала на Адреналина/ и никога до сега не съм се борил за нищо, защото не съм виждал смисъл. Винаги съм живял с усещането, че се подготвям за нещо по голямо, нещо което предстои. Е…това нещо вече „чука на врата ни“ и го усещам не само аз.

„Живеем на ръба“ и това е действителността за всички ни…всички-всички, без значение дали някой иска или не, съвсем скоро предстоят (те вече са започнали) промени в еволюционен план, които са трудни за осъзнаване. За щастие ние имаме достъп до ХД и може да се окажем “ едни гърди напред “ пред останалите .

„Каня ви“ , „Искате ли“ , „Бих се радвал“ да ви споделя, да поговорим , да ви разкажа моята оптимистична гледна точка за това как голяма част от „фантастиката“ ще се превърне в реалност съвсем скоро . С надеждата да сме по-подготвени и да преминаваме по-леко през процеса.