Хюман Дизайн -

най-прецизната система
за себепознание.

 Курсове и консултации
по Хюман Дизайн
от сертифицирани
преподаватели

 


office@humandesign.bg

(+359) 878 36 88 34

 
 
Системата Хюман Дизайн
Системата Хюман дизайн е новаторска и революционна – преобръща представите, че човек може да бъде каквото сам реши и да стане какъвто си поиска.
Разбулва мита, че всички хора са еднакви и че щом някой може нещо, значи всички го могат.

Хюман дизайн слага край на това хората да се сравняват помежду си и да се стремят да бъдат като някой друг.

 

Основният фокус в системата е Индивидуалността. Така, както няма два еднакви пръстови отпечатъка, така няма и двама еднакви по качества хора.

Хюман дизайн разкрива в какво именно се състои Уникалността на всеки от вас, с какъв комплект заложби сте дошли на този свят и как най-пълноценно да ги използвате. 

През повечето време от деня вниманието на човек не отива по предназначение. Животът на повечето хора е баланс между това да компенсират/наваксат нещо и между това да се оправдават за своите постъпки.

 

Хюман дизайн показва в коя област действате като себе си и къде се отклонявате от своята собствена реализация и удовлетворение. Затова и оправданията естествено отпадат в даден момент – вие НЕ можете повече да действате като някой друг, а да се оправдавате, затова, че сте себе си, става безсмислено. 

 
 

Посредством основния инструмент в Хюман дизайн – лично изготвената карта на всеки човек, става разкодирането на вашите дилеми, колебания и неясноти в живота. Графиките в картата са математически прецизни и успяват да отговорят на редица ваши въпроси, свързани с личното развитие, партньорските взаимоотношения, семейната динамика и професионалната ви реализация.

Това е уникален процес на себеопознаване - имате карта, имате точни насоки, от вас остава само да направите първата крачка и да се потопите в преживяването.

 

Всяка една област от живота намира израз в картата и чрез нейното разчитане разбирате къде имате да учим (кои са “слабите” ви места- кавичките са заради това, че в крайна сметка именно “слабите “ места в картата с опита и правилни действия се превръщат в силни) и къде сте автентични и влияете на другите около вас. 

Доскорошни казуси, които сте смятали за проблем, престават да ви обременяват и виждате пътя към тяхното лесно разрешаване.


Стресът, липсата на любов, преумората и чувството на несигурност са само част от темите, които от ваш недостатък, могат да се превърнат в предимство – стига да знаете как да се възползвате от тях. 


Първата стъпка в Хюман дизайн е сюблимен момент: огромно бреме пада от плещите на човек, когато разбере за своята истинска същност и предназначение. Това е и моментът, който бележи истинския преврат в живота: човек не може да остане същият след като научи за своето истинско Себе. И трансформацията, която човек започва да преживява, откривайки себе си, носи неизмеримо удоволствие и вътрешна хармония.

 

А също и любов: както към себе си, така и към хората и живота.

 

Готови ли сте за това приключение?

 
Хюман дизайн
Първи стъпки към Щастието
"Хюман дизайн слага край на това да се сравняваме помежду си и да се стремим да бъдем .."

Всички Статии
В този раздел ще откриете много и интересни статии за системата Хюман Дизайн.
 
 

Абонирайте се за безплатния месечен Human Design бюлетин!


*Отписването от абонамент е възможно по всяко време 

За контакти:

Phone: +359 878 36 88 34

E-mail: office@humandesign.bg

Skype: humandesign.bg