Курсове и консултации по Хюман Дизайн 
от сертифицирани преподаватели

 


 
 
 

"Беше крайно полезно, защото получих куп инсайди и връзки и то не само с Хюман Дизайн, а с реалността... Както моята, така и на други.

 

ХД е многопластово нещо... Точно като живота ни, а е добре да се търси смисъла и да се разместват и поизтупват от праха тези пластове ;) "

 

Кирил Георев 

W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

 
 
W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

"Това, което изслушах, беше поднесено много достъпно, разбираемо и по приятен начин. А и примерите са много ценно онагледяване и допринасят за по -доброто разбиране на материала. Благодаря много за приятните семинари. Започвам вече да усещам някои от нещата, които съм научила и много се забавлявам по някой път. Бъдете живи и здрави и все така всеотдайни."

 

Върбинка Димитрова 

 
 

"Това, което чух ми беше пак като проникновение. След всяка лекция на Косьо ми се отваряше нова врата за разбиране. Наистина уникално преживяване. Научих много, но и всеки път научавам полезни и практични неща. Не ми се иска да свършва! Но всички прекрасни неща имат край. С нетърпение очаквам следващото събитие! Огромно БЛАГОДАРЯ НА КОСЬО за смилаемият и достъпен вид на тази информация, много много благодаря и на СЕВИ, както и на целия екип! Вие облагородявате света ,хората и пространството ни!"

 

Силвия Гелова 

W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

 
 
W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

"Хареса ми естествено!

 

Вече не помня конкретно осъзнаване, но като цяло, слушайки, си подредих пъзела за себе си и хората около мен и осъзнах, че трябва просто да се отпуснем и да предоставим на себе си и на другите възможността да си изиграят ролята в собствения си живот и в живота на околните, с лекота, понякога с леки насоки, с разбиране, с приемане....

 

да се отърсим от предразсъдъците на калъпите, с които сме закърмени и да приемем себе си и хората с дизайна, който са изтеглили от лотарията, наречена живот, да залепим на децата си едни леко невидими крилца и да се надяваме, че ветровете в ролите на хората, с които животът ще ги среща, ще са благосклонни към разгръщането на целия им потенциал, а слънцето в ролята на обстоятелствата, с които ще бъдат заобиколени, няма да е твърде парещо, за да разтопи ефирните им крила.

 

Едно единствено е нужно: да се приемеш такъв, какъвто си, да приемеш и другите и да се въоръжиш с висшата сила, наречена търпение и отдаване на превозното си средство, за да си спокоен, когато започне да вали дъждът от serendipity ... защото само, когато се измокриш, знаеш, че си жив, че си ти.... че всеки е това, което е.

 

ХД ми даде най-големия урок: да приемам и обичам първо себе си и впоследствие всеки друг, като 1/3 да се радвам и приветствам всяка своя грешка, защото тя е просто едно стъпалце от стълбата, наречена развитие, усъвършенстване и път към един по-добър живот-моя Живот!!!"

 

Пресияна Чонкова 

 
 

"Севи, очарована съм! Адмирации! Още го предъвквам. Мноого голяма хапка беше този курс. Това е грандиозна информация.

 

Сега, когато пиша грандиозна, си поемам въздух сякаш искам да се разширя в унисон с обема информация.

 

Благодаря.

 

Моите хора сте! Всеки път го доказвате!"

 

Благовеста Филипова 

W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

 
 
W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px


"Очарована съм от всички ваши семинари!

Благодаря на Косьо за всеотдайнастта и дълбочината.

Радвам се,че това ми познание стартира с вас!"

 

Румяна Петкова 

 
 

"Ще зпаомня курса за семейството с практическите съвети, и с неподозираните неща които открих за това как се променя потокът на енергията ни в двойка, тройка и по-големи групи, и какви закони управляват тези взаимодействия.


Как да не очаквам невъзможни неща от определени групови ситуации;


Да виждам причините за трудностите в една връзка и да намирам начини да ги преодолявам, ако е възможно;

Как да слушам тялото си като генератор и да усещам кога енергията тече, и кога не; Как да се доверя и отпусна в неизвестното и да оставя нещата да се случват, като действам само там и когато имам яснота.

Така всичко се подрежда по най-неочаквания и сполучливия начин!


Как правилно да насочвам детето си за да расте уникално и силно като себе си."

 

Влада Томова 


W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

 
 
W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

"Защото ме запалихте по ХД и сега не само съм фен, а и с дълбокия замисъл за все по-голямо задълбаване и осъзнаване в дизайна.

 

Хюман Дизайн от година и половина бележи нов етап в живота ми. За мен всяка дума е осъзнаване колко е силен дизайна и как, ако се опитваш да се учиш от грешките си, всъщност достигаш именно до своя дизайн.

 

Спрях да се ядосвам, че някой път плановете не са под мой контрол. Започнах да гледам на нещата като сърфистите - в зависимост от вълната.

 

Започнах да разбирам, че въпреки трудностите - Вселената ме обича и благославя - дори и с докосването до хора като Вас. Имам надежда за бъдещето!"

 

Мая Аврамова 

 
 

"Хюман дизайнът за мен е генетиката в психологическото познание – не просто констатира индивидуалността и различието, но и дава обяснение защо това е така. Навлизайки в това познание, имаш шанса да захвърлиш вината и етикетите, които влачиш на гърба си в резултат на масовото разпространение на унифицираната представа за човека – “щом всички сме хора, значи всички го можем и ако ти не го можеш, значи или си мързелив или нещо не ти е наред, или родителите ти нещо много са се издънили”. Веднъж махнал очилата на абсурдните и неадекватни очаквания и изисквания към себе си и другите, имаш шанса да водиш един по-хармоничен, по-автентичен и по-свой живот.

 

Косьо е овладял системата в изумителна дълбочина и я е концептуализирал на напълно ново ниво, а поднася информацията достъпно и интересно. Това, което получаваш, отива много отвъд първоначалната заявка – като качество, количество, нови идеи и нови гледни точки към стари, добре познати неща от личния ни опит. Получих ценни практически насоки и едно по-задълбочено разбиране как да бъда по-ефективен родител на детето си, но и като допълнителен бонус се сдобих с ценни инсайти за детето в себе си.

 

Много е трудно да се отличи само един най-интересен момент и тук идва огромната ценност на това, че уроците са записани на видео - можеш да се връщаш към тях отново и отново и всеки път да откриваш, чуваш и свързваш нови неща. Процесът на намиране на интересни моменти е безкраен :)

 

Като човек с психологическо образование, съм учила много за грешките, които един родител може да допусне спрямо детето си. И винаги съм живяла със страха, да не би докато си мисля, че родителствам грижовно и осъзнато, всъщност да не виждам, че вредя на детето си. Винаги съм се чудела, усещайки цялата "проветривост" и "прозрачност" в личността си, как точно ще успея да структурирам и възпитам дете. Така че за мен изречението "Родител с два дефинирани центъра трудно ще повлияе на дете с осем", беше същинска благословия :D

Прозренията са по две-три в минута, ползата и удоволствието са огромни - не просто удоволствието от това да проумяваш и разбираш нещо ново, а усещането, че навлизайки в теб, това ново нещо намества частите на собствения ти пъзел."

 

Славена Добрева 

W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

 
 
W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

"Записах се на курса за Родители, защото темата за взаимоотношенията Дете-родител и Родител-дете ме засяга лично, като бъдещ родител и като млад педагог, който търси отговори, наблюдава семейството днес и експериментира със старите открития в сферата на детската психология и възпитание!

 

Ще запомня курса със сълзите от щастие при намиране на едни от най-търсените ми отогвори за ситуации, в които съм се чувствала фрустрирана до там, че да не си чувам интуицията. Разбира се, става дума за детски кризи, за които на други места не съм намирала логични обяснения или съвети за справянето с тях.

 

Всичко ми беше интересно. Но едно няма да забравя:

 

След невероятна Драма с едно детенце-сладко, си пускам лекцията и какво да разбера от Косьо, правейки анализ на картата на непознато дете - " Профил 3/5 са най-трудните и необуздани деца" - хахахахахах - ай да ми е честито. Освен всичко останало, детенцето сладко е 3/5! Еми, какво да ви кажа, зяпнах, вдишах дълбоко въздух, усмихнах се и приех с готовност това, което ми предстоеше занапред!

 

Увода - велик, както вече споделих! Обхваща всичко необходимо за новия ми проект:

"Отговорен ли си за дете, започни от себе си!" Новото ми мото.

 

ЧАКАМ С НЕ- ТЪР- ПЕ- НИ- Е СЛЕДВАЩИЯЯЯ КУРС!!!"

 

Димка Клясова 

 
 

"Фен съм ви още от първия курс, в който участвах и искам да ви подкрепя да продължавате да правите това, което правите. Имах нужда от подреждане на разхвърляните ми знания и затова записах още един курс при вас.

 

Ще запомня курса с раздаването на Константин - невероятен е!

 

Винаги се впечатлявам от прозренията на Константин, до които сам е стигнал и начина, по който вдъхновено запалва и останалите с тях.

Като правя сравнение с други типове, за пореден път се убеждавам, че единствено Прожектор може да стигне до такива дълбини и да съумее да усили другите с начина, по който представя знанията си."

 

Милена Бокова 

W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

 
 
W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

"Както винаги след вашите обучения научих много повече от това, което беше обявено в програмата. При вас това май вече е начин на работа да давате повече и повече. За мен курсът беше много задълбочен, същевременно разбираем и синтезиран.
С племенен канал на парите знам много добре, че взех пълна кошница.

 

Този курс за мен е спасителното въже, и дойде в извънредно тежка ситуация в живота ми. Научих, че трябва да споделям и болките не само радостите. Толкова много и интересни теми се отвориха…

Това не беше курс - а ВЕЛИКДЕН, това е преживяване в нюанси и дълбочина. Толкова многопластов и интересен. Това е МАТРИЦА НА ЖИВОТА, предадена по много интелигинтен начин.


Надскочихте очакванията ми в пъти да видиш и чуеш ХД в действие е направо сакрално преживяване! Голямо Благодаря на КОСЬО И СЕВИ - 
СТРАХОТНИ СТЕ!!!"

 

Силвия Гелова 

 
 

"След курса "Да заживееш дизайна си" разбрах, че това е много съществено знание, което попълва много детайли в пъзела както на личния ми живот и връзки, така и на работата ми.

 

Внезапно се появиха взаимовръзки, които дадоха отговор на доста мои екзистенциални въпроси. Открих причините и отговорите за това защо се случват нещата точно по този начин. Стана ми ясно, че съм открила много неща за себе си и съм се поучила от "грешките" си. По- важното е обаче, че вече 9 месеца ежедневно разглеждам дизайните на хората, които идват при мен и все повече осъзнавам колко малко хора са открили части от своето Себе и колко масово другите живеят в големия филм на "Матрицата".

 

Ще запомня курса с отдадеността на Косьо да даде максималното от себе си и да успее да докосне с пример или обяснение всеки един от нас - Благо Даря за познанието господин "Прожектор" - осветяваш ни много силно и слепи да сме - пак ще прогледнем благодарение на теб.
 Благо Даря и на Севи, за безкрайно ценните прозрения, които споделяше толкова завладяващо в групата и се грижи за постоянната поддръжка на висок боен дух. :)

 

Уникални сте. Просто е невероятно удоволствие човек да вижда и общува с толкова интелектуални и мъдри млади хора."

 

Мая Аврамова 

W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

 
 
W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

"Амиииии....Това събитие не мога да го нарека курс; Това си е жив, отдаден, повишаващ осъзнаването life coaching (не мога да се сетя за толкова подходящо определение на български :)

 

И още по-ценното е, че ми помага да разрешавам проблеми и на хора около себе си!!!

 

Момента, в който осъзнах какво съм и за какво съм беше най-запомнящото! :) И всички моменти, в които разбирах какво са хората като цяло и конкректните хора в живота ми.

  

"За бога, как е програмиран Живота!!!" - възклицание повече от веднъж.

 

Прозренията бяха и много и ценни, но състоянията в последствие още по.
 Успях да погледна живота си от съвсем друг ъгъл, още по-спокойно да се пусна по Въртележката и просто да позволя на всичко да Бъде. 
Изпълних се с още повече разбиране и приемане на човечеството. Много по-ярко започнах да виждам хората като безценен уникален потенциал.

 

Успяхте да покриете очакванията ми, че курса ще протече по неочакван начин, че ще се споделят неочаквани неща и ще бъде ценен по свое му :))"

 

Петя Иванова 

 
 

"От 16 години и повече се занимавам с различни практики за личностно развитие, някои от които ползвам и досега - йога, тантра, суфи, дао...и въпреки старанието ми на отворената ми глава все още нещо й липсваше...
И ХД ми го даде - една стройна (дори логична) система, която ми дава проста формула за успех - понякога супер бърза - Стратегия и Авторитет...Точка.

 

Ще запомня курса със своята непредсказуемост, с емоцията, която вливаше в мен...

След поредния епизод се чувствах лека, развеселена и удовлетворена!!!

 

Преди го знаех повече на ментално ниво ( като цитат), а след курса се уверих, че Силата наистина е в мен!! Е това ако не е истинско прозрение!
"

 

Лазаринка Брънков 

W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

 
 
W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

"Има едно интересно нещо във връзка с ХД, от което бях доста ентусиазирана и исках да споделя:

 


 През уикенда, непосредствено преди да се видим в понеделник, бях с 3 мои дългогодишни приятелки от училище на пикник до Батак.

 

Там си стояхме, говорихме си на една разкошна полянка.. и така стана въпрос за ХД.

 


Направи си всяка една от тях карта и, след въодушевеното им подканване, аз започнах да говоря, и да говоря.. и така поне 4 часа без да спра. А тяхната реакция беше от рода на - "Да, точно така!", "Ааа, ето защо..!", "Ао, затова ли така става?"..

 

Всички бяха много въодушевени (дори и най-скептичната), започнаха да звънят на съпрузи и партньори, за да питат за техните рождени часове, за да кажа нещо и за тях. 
За мен това беше едно много истинско преживяване, от което имах нужда. Даде ми ценна за мен увереност и едновременно удовлетворение"

 

Виолета Маринчешка 

 
 

"Курсът ми помогна да повиша нивото на осъзнаване какво съм, какво трябва и какво не трябва да правя, което неимоверно ми помага да реша проблеми. От началото на експеримента ми преди няколко месеца много проблеми и страдания просто се разпаднаха и изчезнаха. Този курс е и катализатор на този процес, но и зададе отправната точка за напред. Естествено имам още безброй въпроси и питания с навлизането по-дълбоко ;)

 

Ще запомня курса най вече с този тласък към трансформация, който ми даде.

 

За мен интересното беше да си извличам и структурирам информацията, поднесена и структурирана по различен от моя начин. А и всичките теми бяха интересни и важни за един прожектор.

 

Тръгвам си от курса и с нови състояния: Това да осъзнавам, разбирам и обичам себе си повече; Да се посветя на другите по правилния начин; Добих яснота и категоричност какво качество на живот съм тук да водя и съм много по-уверена в отказа си да правя компромиси с каквото и когото и да било.

 

Очаквания нямах, но имам усещането, че съм получила повече от предполаганото.
"

 

Петя Иванова 

W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

 
 
W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

"Отлично проведен курс от страна на организаторите.

 

Гледната точка на водещия - 6.2 е много полезна, защото като го слушам виждам нещата ОТГОРЕ и виждам собствените си ограничения и това е едновременно смешно, яко и отчасти тъжно (защото човек винаги е ограничен и в гледната си точка и в разбирането си и в потенциала си). :))

 

Много добър курс - особено за начинаещи и хора с до 2 годишен опит в дизайна. Дискусиите са много полезни, защото с тях мога да избегна някои неща, които иначе трябва да науча с проба-грешка."

 

Любомир Минков 

 
 

"Сравнително скоро се запалих по Хюман Дизайна и определено чувствах нужда да навляза по-дълбоко по темата.

 

Ще запомня курса с това, че ми напомни още веднъж, че трябва да вярвам на интуицията и усещанията си, без значение колко странно може да изглежда това на хората около мен."

 

Оля Илиева 

W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

 
 
W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

"Курсът  ми даде яснота за въпроси, които ме караха да се чувствам непълноценна.


След курса смело мога да кажа, че чувствам спокойствие, спокойствие за това че Е възможно да се живее като прожектор и може да е наистина удовлетворяващо и изпълващо преживяване, стига да си ПОЗВОЛИМ да се насочим към другия. Защото на физическо и клетъчно ниво процесът тече, само мозъкът е този, който го спира.

 

Изпитвам голяма благодарност за преживяването. Докато течеше курса осъзнавах усилията, които полага Косьо като прожектор да смели цялата тази информация и да ни я предаде по най-добрия начин. И енергията която влага Севи в организацията и поддържането на огъня на събитието. Благодарности и прегръдки!"

 

Гергана Стратева 


 
 

"Системата Хюман дизайн работи. Аз съм от кратко в дизайна, но станах доста по-будна и осъзната и сравнявайки с преди година, чак ми е жал за мен си преди.

 

Курсът ми помогна да разбера себе си (има още какво да се желае) и да видя, че съм си наред. Помогна ми също да приема другите, каквито са.

 

Записите от курса много ми помагат, тъй като всеки път като ги чуя, научавам нови неща, които преди това не съм ги отразявала.

 

Смятам, че беше много добре структорирано и изчерпателно."

 

Елена Божева 

Елена Божева, гр. Пловдив
Прожектор 4/6
W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

 
 
W: 208pxH: 205px

W: 208px
H: 205px

"Ще запомня курса с три неща:

 

На първо място, както и на предният курс - увлекателният говор на Косьо :D 


На второ място с комуникацията между цялата ни група.


На трето място - с големия и интересен обем информация.

 

Разглеждането на картите и реалните примери, които онагледяваха това за което говорим в съответната тема, беше най-интересното!

 

Осъзнах, че повечето неща, за които говорихме, вътрешно, някак интуитивно, съм ги знаела и усещала. Курсът беше едно напомняне за тези неща:) 
И може би най- голямото прозрение, е че нагледно разбрах, защо не съм като повечето хора, които срещам и са ми в обкръжението.

 

Както винаги сте супер :))"

 

Александра Недкова 

 
 

 "Косьо е Гениален. Тоя човек е луд Хаххаха. 


Но ще си носи и кръста на гениалността.

Малко хора ще го разберат в този момент, Никой гений не е бил масово оценен за времето си. 

Дано той е първият..." Зорница Шушутева 

 

 
 


  "Пиша ви и за да ви поздравя и благодаря. Косьо е уникален. Обяснява и върти темите по начин, който ме кара да се погледна отстрани и с усмивка да приема това, което съм.. Страхотни сте и двамата. Благодаря ви за отдадеността и грижата. "

 

Люси Филипова

 
 

Ще запомня курса с:

  • отварящата очите полезна и отрезвяваща информация;
  • невероятната атмосфера;
  • колко невероятно свободно, леко и спокойно можеш да се чувстваш с група хора, от които макар и половината да виждаш за първи път, сте толкова на една вълна, че не се броят за непознати или нови познати;


Поли Кръстева 

 

 
 

"За мен е важно и нещото което ме радва е да виждам хора, които влизат в дълбочина на нещата и ги прилагат, живеят, не просто само да ги говорят и трупат като знание.

 

Основното ми усещане, и все още мозъкът ми не може да го обхване в цялата му пълнота, е усещането за преднамереност, бях изумена от това което се разкри пред мен за живота и илюзията в която живеем - че сме постъпвали по определен начин, взимали сме някакви решения и си мислим, че това е нашият "уникален" живот, а се оказва, че всичко което сме направили е уникално програмирано и ние просто сме следвали стъпките, нищо повече от това! Това откритие мен лично ме "взриви"!

  

Можем ли да споделим вашите отзиви, за да може Хюман Дизайн да достигне до повече хора?

 

Благодаря ви, чрез вас е трябвало да достигне до мен тази и всякаква друга информация във връзка с Дизайна - Успех!"

 

Силвия Цветанова

 
 


"Ще запомня курса със страхотната група, проникновенията които получих за близките и познатите си.


Няколко аха моменти като ми просветна защо хора от обркръжението ми се държат по определен начин беше най-интересното!"


Ками

 

 
 

"Ще запомня курса с многото моменти "уау", които имах през цялото време.

 

Моментът, в който припознах голяма част от обкръжението си в някои от архетипите, беше най-интересният момент!

 

И беше много уютно 
:)"

 

Катерина Несторова

 
 

"Благодаря на Косьо за интелигентното и научно поднесената тема. На Севи за перфектната организация и подкрепа.


На този курс през цялото време имах усещане за Дежа-вю. За мен цялото време бешепропито с интересни и фини таланти. Получих усещане за цялостност и хармония.


Очакванията ми бяха много големи, защото познавам отдавна водещия и знам колко добре, интересно и пилезно е сътрудничеството с него. Накрая на курса се чувствах леко преяла от огромния обем информация, но на мен това винаги много ми е допадало.


Отдавна исках да се запозная по-детайлно и в дълбочина с Хюман Дизайн, знам, че Косьо е този, който в детайли дава обяснения, но много достъпно поднася тази наука на собствения ти вълшебен и уникален живот!"


Силвия Гелова 

 

 
 


"Курсът беше доста разчупен със прости и лесни похвати за изясняване на работата на системата ХД.

Дори и скептично ->  до тук нещата са уникални."

 

Мартин Мавров

 
 

ямах представа какво да очаквам. Смятам, че Константин има дарба :) да вкарва теорията в увлекателни примери, такива, чисто практични, които могат да се ползват в ежедневието.
Честно казано преди това смятах, че дизайна не дава инструмента с който да боравиш, мислех си че ти казват какъв си, ама после какво правиш с това?! Знаех например, че съм Прожектор и трябва да чакам покана, но някак нещо ми убягваше...
 


Главната ценност според мен е точно тази, не суха теория - този канал е такъв или празният ви корен, означава това... А,..
Константин някак успява да вкара теорията в практиката и да го представи така, че да е ясно достъпно и логично :)))
Ззвучи като разказ, и така пъзелът започва да се намества, а преди не можех да си запомня гейтовете, каналите, всичко ми звучеше някак разпокъсано и не можех да го събера в едно цяло, а сега го виждам."Силвия Цветанова

 
 

"Имах нужда от отговори, на които за в момента не можех да си отговоря сама. Прецених, че вие сте правилните хора, при които да отида и да получа тези отговори. Още по време на курса ми допадна начина, по които тази толкова специална информация се предоставя на хората и начина, по който се отнасяте към всеки един.

Най-много ми хареса това, че се почувствах разбрана,беше ми отговорено на въпроси, който дори не бях задала, получих съвети, за които съм много благодарна. 


Личната консултация ти дава нещо, което дори изчитането на всички книги за ХД може би не могат да ти дадат. А именно обратната връзка, всички въпроси, които можеш да зададеш, примерите, особено личните примери и опит.


ХД ме привлече с това, че дори едни базови знания могат да ти помогнат. Винаги можеш да приложиш нещо, което си научил дори преди 5 минути и да се убедиш, че системата работи."

 

Мария Терзиева

 

"Реших да се запиша на лична консултация, защото много ви харесах още като ви видях... но за мен много важно е личностния, индивидуалния и специалния подход...нещо което Константин успя да постигне при група от 10-тина човека, което откровено смятам за дарба :)

Честно казано, най-вече исках да се разгадая, да се успокоя, защото имах навика да пресилвам нещата и да се фрустрирам излишно... Исках и да подобря семейната среда и комуникацията с хората в семейството и извън него.

Най-много ми хареса разговорът... усещането за разбиране... все едно Константин беше влязъл в моите обувки.

Получих по-широк поглед (дори и във времето) върху себе си. И разбира се -много точно указание по пътя към удовлетвореността."

 

Фани Ончева

 

 
 


"Искам искрено да благодаря на Косьо, за огромното търпение и всеотдайност, с които се раздава за хората! Благодаря Косьо! Лично/персонално, конкретно/точно, за всяко бисерче самопознание, което си ми помогнал да придобия и да полирам"

 

Любомир Минков 

 
 

 "Преживявването беше невероятно, атмосферата сгряваше всички и всичко беше така истинско и спонтанно, племенно.

Бих повторила, дори потретила с удоволствие!"

 

Юрия Марковска 

 

 
 

"Вълнуващо...
                     Интересно...
                                          Красиво..."

 

Ралица Бояджиева 

 

 
 


"Супер, чувствaх се чудесно. От мястото и нaй вече от хорaтa, грешкa - Човеците.
Имaх нуждa дa сменя обкръжението си. Много съм доволен от себе си, блaгодaрение нa вaс. БЛAГОДAРЯ."Йордан Йотов

 

 
 
Анна Спасова, гр. Пловдив
Генератор 3/5


"Изключително зареждащо и обогатяващо преживяване! Много се радвам, че бях част от нещо подобно!"Анна Спасова 

 

 
 

"Посвещение! 


Този курс е първия от тези на които съм присъствала, който надмина всичките ми очаквания! 


Благодаря Ви от цялото си сърце!!!"

 

Таня Кашилска 

 

 
 


"Чудна среща с прекрасни хора в задружно забавление с много полезни неща :)

 

Все така да бъдете вълшебници :)


Най ми хареса срещата с нови хора и прекрасното време прекарано заедно." 

 

 

Валери Добрев 

 
 
 

Абонирайте се за безплатния месечен Human Design бюлетин!


*Отписването от абонамент е възможно по всяко време 

За контакти:

Phone: +359 878 36 88 34

E-mail: office@humandesign.bg

Skype: humandesign.bg